Na úvod MSFL doma s Rosicemi

F r ý d e k-M í s t e k - Ve čtvrtek byl rozlosován ročník MSFL 2021/22. Los nám určil, že třetiligové putování odstartujeme doma s Rosicemi. Zrádný úvodní los nás pak pošle ve 2. kole na půdu Baníku Ostrava B.

Sobota 31. července 10:15, to je klíčový údaj nejen pro svěřence trenéra Karla Orla, ale i pro naše fanoušky. V tento den a čas totiž rozehrajeme první utkání nové sezóny MSFL. Odstartujeme ji domácím zápasem proti Rosicím, které se prezentovaly v minulých sezónách, byť nedohraných, velmi sympatickými výkony. První venkovní utkání nás čeká na půdě Baníku Ostrava B. Další rezervní tým pak potkáme hned v dalším kole, kdy se střetneme s juniorkou Slovácka. Podzim nabídne celkem sedmnáct utkání, devět jich odehrajeme ve Stovkách. V drtivé většině se bude hrát o víkendech, za celý podzim nás čeká pouze jedno vložené kolo, ve středu 8. září nás čeká daleká cesta na jih Moravy do exprvoligového Znojma.

Na to, co se v duchu určitě také ptáte, promptně odpovíme, zápas s Vratimovem nás čeká v rámci 14. kola v sobotu 30. října. Z toho lze i odvozovat domácí časy našich zápasů. Ano, tradiční sobota - 10:15. Rozpis venkovních utkání je nutné brát s rezervou, jelikož se ještě mohou měnit podle hlášenek jednotlivých týmů.