První zápas jarní části bohužel bez bodu

První zápas v Rosicích jsme odehráli bez bodu. Do hry jsme nastoupili hladový a hned v první minutě jsme trefili bránu, soupeř se ale rychle vzpamatoval a rovnou dvakrát nám odpověděl. Zápas tedy skončil 2:1. Jak hodnotí zápas trenér Robert Pištěk?

“Dnes se určitě nehrálo utkání, které by nadchlo diváka, protože se zápas odehrál na velmi těžkém terénu, který eliminoval naše přednosti.

I přesto jsme měli velmi podařený začátek, když už v 2 minutě skóroval Kovařík po krásné přihrávce od Konečného. Bohužel pro propadnutí ve středu pole a rychlé kontře domácích byl stav vyrovnán a naše hra začínala mít trhliny. Zbytečně jsme vytvářeli domácím standardky i přesto, že jsme věděli, že je mají velice silný a tím jsme dostávali sami sebe pod tlak.

Zápas domácí otočili ve 23 minutě po centru a propadnutem míči na zadní tyči. V závěru poločasu jsme měli obrovskou šanci, bohužel míč jsme do brány nedotlačili.

Druhý poločas jsme sice měli míč na svých kopačkách, ale žádnou větší šanci jsme si nevytvořili a proto jedeme domů s prázdnou.”


“Obrovskou kaňkou bylo zranění Jana Martinika, který si velmi ošklivě zlomil ruku a nejspíše bude dlouho chybět. Přeji mu za celý tým brzké uzdravení.”

×
Dnes v 15:30 | A-tým
FK Frýdek-Místek
MFK Karviná B