Z Kroměříže jsme si přivezli tři body

Dnešní utkání proti Kroměříži jsme s přehledem zvládli hlavně díky dvěma gólům Patrika Rubého. Z Kroměříže si tedy odvážíme celé tři body!

"Zápas hodnotím kladně protože všichni podali 100% výkon a tímto si odvážíme tři body proti prvnímu týmu tabulky. Pocit z dvou gólů je potěšující a hlavně z toho druhého!" Patrik Rubý.

“Dnešní utkání bylo z pohledu bodového zisku úspěšné. Obrali jsme lídra tabulky a to je velmi cenné. Pokorně ale musíme říct, že první poločas z pohledu předvedené hry nebyl vůbec povedený.

Zaostávali jsme v pohybu, pressink, který jsme chtěli hrát, nám vůbec nevycházel. Všude jsme byli pozdě, prohrávali jsme osobní souboje a horší jsme byli i v kombinaci. Kazili jsme jednoduché míče.

I přesto si domácí nedokázali vypracovat žádnou větší šanci a většina hry se odehrávala ve středovém pásmu.

Do druhého poločasu jsme nastoupili daleko více organizovaně z bloku a nechali jsme hrát domácí spíše na jejich polovině. Domácí si šance vytvořili hlavně po standardních situacích,ale žádné nevedla ke gólu díky dobře fungující obraně.

V 69 minutě udeřil Rubý, kdy zužitkoval odražený balón a ze šestnáctky umístil míč od tyče do brány. Podruhé jsme udeřili v 72 minutě, kdy Rubý trefil možná gól roku. Z vlastního půlkruhu přeloboval gólmana Dostála.

Konec utkání jsme dohráli s míčem na našich kopačkách.

Je třeba kluky pochválit, protože jsme dokázali zvládnout utkání s TOP týmy Baníkem Ostrava, Hlučínem i Kroměříží. V týmu je velká síla. Pokorně se připravíme na další utkání s Velkým Meziříčím a budeme chtít potěšit také domácí fans.” Trenér A-týmu Robert Pištěk.