První přípravný zápas s Petřvaldem na Moravě

Ve středu 18. ledna se Válcovny v prvním přípravném utkání střetnou s Petřvaldem na Moravě, jenž působí v přeboru Moravskoslezského kraje a aktuálně se nachází na čtvrté pozici. Hrát se bude na umělé trávě ve Stovkách od 17:30 hod.

Již minulý týden se měli Frýdeckomístečtí utkat s Dubnicí nad Váhom, která ale přípravný zápas odřekla z důvodu výměny hlavního trenéra a tudíž také ke změně plánu přípravy. Do zimní přípravy Válcoven už nezasáhli hráči Marián Kovařík, Tomáš Kirschner, Martin Vlachovský a Matteo Burgo. Asistent trenéra Marek Smrčka naopak prozradil, kteří hráči se připojili k A-týmu a budou se rvát o své místo do jarní části sezóny.

U příchodů můžeme začít návratem Timofeje Barkova z Baníku. Dalším novicem je Radek Coufal z Polanky, který s námi absolvoval už závěr tréninků v minulém roce a měl by do obrany přinést potřebnou zkušenost. Na Stovkách již působil, takže i pro něj je to návrat do známého prostředí. Dalšími hráči, kteří bojují o angažmá na Stovkách jsou Pavel Střelec z Bílovce, Dominik Kuča z Polanky a Rosťa Chýlek z Baníku, všechno to jsou hráči do ofenzivní části hry, kteří by měli mužstvu dodat další možnosti do ofenzivy," řekl k posilám Marek Smrčka.

Kompletní soupiska pro zimní přípravu

×
Dnes v 15:30 | A-tým
FK Frýdek-Místek
MFK Karviná B