V sobotu proti béčku Górniku Zabrze

Úvod zápasu odložen minimálně na 12:30 hod! Frýdeckomístečtí hráči se ve druhém zápase zimní přípravy setkají s béčkem polského celku Górniku Zabrze. Hrát se bude opět na umělé trávě ve Stovkách a to v sobotu 21. ledna. Ve středu se Válcovny utkaly v Petřvaldem na Moravě, který porazily 6:1.

Górnik Zabrze B hraje čtvrtou nejvyšší soutěž, ve které se nachází na 6. pozici s počtem 29 bodů. Hlavním koučem je Arkadiusz Przybyła. V kádru působí především velmi mladí hráči, věkem ještě dorostenci.

Lipina odehrála své první přípravné utkání na jarní část sezóny a to s Petřvaldem na Moravě. Trenér Robert Pištěk poslal do první půle mladou ofenzívu, která neproměnila několik šancí a vzápětí ji za to soupeř potrestal. Do poločasové přestávky šel Frýdek-Místek ovšem ve vedení zásluhou nových tváří Dominika Kuči a Pavla Střelce.

Ve druhé půli nastoupili zkušenější hráči a na hrací ploše, konkrétně umělé trávě, to bylo znát. O dva góly se postaral dorostenec Denis Němec. Podruhé se do střelecké listiny zapsal také Kuča a jeden gól vsítil Jan Martiník. Válcovny tak zvítězily jednoznačně 6:1. Report utkání zde.

Kompletní soupiska pro zimní přípravu