SK Hranice - FK Frýdek-Místek 3:2

This text will be replaced
Po dvou vítězstvích v řadě se Lipina představila v podvečerním utkáním pod umělými světly na půdě Hranic. Ty se dostaly do vedení už ve třetí minutě a o půl hodiny později svůj náskok zvýšily. Vstup do druhé části se Válcovnám podařil skvěle. Nejprve snížil Janjuš a posléze srovnal Rubý. V závěru utkání ovšem domácí proměnili pokutový kop a zvítězili 3:2.
12.kolo (20.10.2023) | Žáčkova
SK Hranice - FK Frýdek-Místek
3:2


Komentář

Do utkání vstoupili lépe domácí. Ti se totiž už ve třetí minutě ujali vedení po brance Adama Dohnálka. Po půl hodině hry šly Hranice již do dvoubrankového vedení zásluhou Davida Koláčka. „Příčina naší prohry byl prosraný první poločas a to jsem slušný. Soupeř hrál z hlubokého bloku na brejky a my si s tím nevěděli rady,“ okomentoval první půli Robert Pištěk.

Úvod druhé části Lipina zachytila hned zpočátku, když už ve 47. minutě vstřelil kontaktní branku Teodor Janjuš. Frýdeckomístečtí pokračovali v nátlaku a o sedm minut posléze bylo srovnáno. Čtvrtou branku v sezóně vstřelil Patrik Rubý. „Do druhého poločasu jsme nastoupili úplně v jiném rozpoložení. Pohyb, kvalita na míči a bylo z toho srovnání,“ řekl Pištěk. Následně se hra opět vyrovnala a v 85. minutě získaly Hranice pokutový kop po ruce hostujícího obránce.

Penaltu si vzal na starost Jakub Rolinc, který zakončil precizně k levé tyči a zajistil tak domácím tři body. „Po druhé brance jsme od hry upustili a bylo zleJedeme bez bodu. Obrovská škoda,“ dodal trenér Válcoven.

Fotogalerii a pár videí z frýdeckomísteckého deníku najdete zde.

Ohlasy trenérů


Robert Pištěk (FK Frýdek-Místek): „Nechci hodnotit úplně konkrétní situace, protože mě zajímá video. Co vím i bez videa, že v prvním poločase máme kopat penaltu po faulu na Obucha, ale to není příčina naší prohry. Příčina naší prohry byl prosraný první poločas a to jsem slušný. Soupeř hrál z hlubokého bloku na brejky a my si s tím nevěděli rady. Do druhého poločasu jsme nastoupili úplně v jiném rozpoložení. Pohyb, kvalita na míči a bylo z toho srovnání. Bohužel, poté jsme od hry upustili a bylo zle. Soupeř v závaru střelil stopera do ruky a byla z toho penalta. Jedeme bez bodu. Obrovská škoda.“


×
Dnes v 16:00 | A-tým
FK Frýdek-Místek
FC TRINITY Zlín B