Velner, Gorčica a Hykel kmenovými hráči Lipiny

Stěžejní hráči Frýdku-Místku kapitán Michal Velner, Adam Gorčica a Tomáš Hykel se stali kmenovými hráči Lipiny.

Po třech letech hostování z Baníku Ostrava se kapitán Michal Velner stává kmenovým hráčem Frýdku-Místku! 32 letý obránce prošel Baníkem, Třincem a Petřkovicemi. Ve své kariéře odehrál takřka 150 třetiligových utkání a pětkrát nastoupil také v nejvyšší soutěži. Po ročním hostování z Opavy přestupuje do Frýdku-Místku také Adam Gorčica. I přes nabídky druholigových klubů se vedení Válcoven podařilo podepsat stěžejního třiadvacetiletého středopolaře.

Kapitán Michal Velner

Definitivně se hráčem Frýdku-Místku stala další opora týmu Tomáš Hykel. Sedmadvacetiletý odchovanec Lipiny vstřelil v třetí nejvyšší soutěži přes třicet branek a zejména minulá sezóna se mu opravdu povedla. Ve své kariéře působil také v Hlučíně, Baníku, Vítkovicích, Třinci nebo Jihlavě. V roce 2015 byl povolán do reprezentace U20 na dva zápasy proti Anglii.

Trenér Lipiny Martin Šrámek

Jsem rád, že klíčoví hráči přestoupili do našeho klubu. Je to signál pro mladé hráče a fanoušky, že i přes jiné nabídky mají touhu hrát za Lipinu. Především o Adama byl velký zájem ve druhé lize, ale dal přednost Válcovnám, protože věří v naší cestu,“ řekl trenér Martin Šrámek.