Literák: Výsledky mě velice trápí

Kapitán našeho A týmu Petr Literák v rozhovoru pro náš web přiznal: "Současný stav nás příšerně štve," řekl.

Redakce našeho webu si tentokráte pozvala na slovíčko kapitána A týmu, Petra Literáka. Jednoho z nejdéle sloužících fotbalistů v našem klubu jsme se zeptali, jak vidí probíhající sezonu.

Petře, situace v tabulce FNL pro Lipinu není růžová. Už jste si v kabině k nevydařenému podzimu něco řekli? Jaká je nálada v týmu?

Vzhledem k situaci nálada dobrá není. Pokud nebudeme vyhrávat, nálada dobrá nebude nikdy. V posledních dnech jsme tvrdě trénovali. Také jsme si společně sedli a něco si k tomu řekli a rozebrali jsme to. Nikomu z nás ta situace není lhostejná.

Jak vy osobně prožíváte současný stav?

Ne moc dobře. V podstatě i s jarem jsme vyhráli jen tři zápasy. Lidé se ptají, co se děje. Vzhledem k tomu, že ve Frýdku-Místku působím dlouho, tak mě to velice trápí.

Teď v sobotu nastoupíte doma proti Sokolovu, kterému se v posledních zápasech daří, kdy získal tři body v Hradci a doma porazil Příbram. S čím nastoupíte do tohoto utkání?

Jediný cíl je vyhrát, ať se mezi námi a ostatními kluby nevytvoří bodová propast, kterou bychom těžce doháněli. Všichni v klubu se snaží dělat vše pro to, ať se začne dařit. A za to jim patří dík. No a teď je to právě na nás, hráčích.

Myslíte, že současná Lipina má na to hrát ve vyšších patrech tabulky?

Když se podíváme na soupisku hráčů, tak jsem přesvědčený, že ano. Situace je taková, jaká je. Moc nás to štve! Na tréninku se poctivě maká. Ano, podle kádru bychom si zasloužili být výše, ale zásadní jsou výsledky na hřišti.

Petře, držíme tedy všichni palce, ať se konečně začne dařit, nejlépe už nyní v sobotu!

Díky. A děkujeme i našim výborným fanouškům za neúnavnou podporu.

×
Dnes v 15:30 | A-tým
FK Frýdek-Místek
MFK Karviná B