Nejstarší dorost udolal Klokany po penaltách

This text will be replaced
Devatenáctka uspěla v domácím prostředí proti pražské Bohemce a získala další cenné body.

Další utkání s přívlastkem „důležité“ sehráli naši nejstarší dorostenci proti pražským Bohemians. Stejně jako před čtrnácti dny proti Příbrami, i tentokrát skončil zápas bezbrankovou remízou. A tak přišel na řadu opět penaltový rozstřel o další bonusový bod. V této dovednosti se mladým Valcířům podařilo opět uspět, takže si připisují do tabulky další veledůležité dva body. "Do utkání jsme šli s odhodláním urvat z něj tři body. To se nám sice nepodařilo, ale i dva body bereme s pokorou a jsme za ně rádi. Měli jsme dobrý vstup do utkání, kdy jsme si vytvořili šance, ale bohužel i ty nejvyloženější jsme nedokázali proměnit. Poté znervózníme, začneme být v některých situacích zbrklejší, tím trpí kvalita naší hry a dostáváme soupeře zpět do boje o výsledek. Zápas je pak až do konce o tom kdo udělá chybu, a kdo ji dokáže potrestat. Je dobře, že na penalty jdeme z daleko větším sebevědomím a daří se nám v nich vítězit. Tím mám na mysli nejen střelce, ale i brankáře. Kluky dnes chválíme za obrovské nasazení a týmovost," hodnotil utkání trenér frýdecko-místecké U19 Radomír Hlaváč.

MFK FRÝDEK-MÍSTEK U19 - FC BOHEMIANS PRAHA 1905  0:0 (na penalty 4:3)
Rozhodčí: Dresler - Koláček, Pospíšil. ŽK: Hladík - Hlinák. Diváci: 61.
Frýdek-Místek U19: Hasalík – Dudek, M. Fukala, Kudláček, Ciesarík – Kutáč, Buchlovský, Mrkvička, J. Fukala – Hladík, Šohaj (81. Křenek). Trenéři: Radomír Hlaváč a Robert Černý.
Bohemians U19: Fiala - Hlinák, Straka, Coccarelli, Le Tuan, Bielesz (52. Douděra), Koubek (65. Procházka), Lukeš, Gregor, Abraham, Osmančík. Trenér: Jakub Harant.

×
Dnes v 15:30 | A-tým
FK Frýdek-Místek
MFK Karviná B