Třináctka ovládla domácí halový turnaj

Za účasti deseti přihlášených týmů se v krásné sportovní hale v Raškovicích konal halový turnaj mladších žáků kategorie U13.

Tento turnaj v krásné sportovní hale v Raškovicích vyšel po všech stránkach. A to jak po sportovní stránce, tak i té organizační. K vidění bylo také nadšení hráčů ze vstřelených branek, stejně tak i z následných vítězství. Rodiče ročníku U13 udělali maximum, aby se turnaj povedl, a za to jim patří velké dík.
Kluci z U13 si zase vyzkoušeli něco nového v podobě samostatnosti. Sami si totiž vedli celý turnaj. Začalo to už od rozcvičky, sami se střídali, vedli hru a samozřejmě pak i vyhodnotili jak svůj výkon, tak i výkon celého týmu. Je to důležité pro ně, protože v budoucí době se musí rozhodovat sami na hřišti, co udělají s míčem a hrou. Oni nemůžou stále spolehát jen na trenéry, že je budou pořád navádět, co v jaký okamžik udělat. I když se vyskytly nějaké pochybnosti, tak musíme kluky pochválit. Na tomto turnaji se představily týmy z různých soutěží, ale i tak byly k vidění krásné fotbalové okamžiky a i pěkné vstřelené branky. A o to na našem turnaji šlo, aby se kluci hrou bavili.

Konečné pořadí turnaje:
1. MFK FM - modří
2. FK Fotbal Třinec - červení
3. MFK FM U12
4. Bospor Bohumín
5. Sokol Fryčovice
6. FK Fotbal Třinec - bílí
7. MFK FM - žlutí
8. FC Odra Petřkovice
9. FC Vsetín
10. BD Stav Sedliště

Nejlepší hráč turnaje: Konečný Filip (FC Vsetín).
Nejlepší brankář turnaje: Krečmer Richard (Bospor Bohumín)
Nejlepší střelec turnaje: Rašovský Denis (MFK FM modří)

×
Dnes v 15:30 | A-tým
FK Frýdek-Místek
MFK Karviná B