Šestnáctka si zahraje další fázi Marečkova memoriálu

I v letošní letní sezoně se naši nejmladší dorostenci účastní Memoriálu Vlastislava Marečka. Šestnáctka slaví postup do semifinálové fáze.

Takzvaný Memoriál Vlastislava Marečka, zvaný též jako Český pohár mladšího dorostu, probíhá v letním období pro nejmladší dorostenecké kategorie zápasy základních skupin. Naše U16, vedena trenérskou dvojicí Radek Punda a Kamil Raška, si po vítězstvích nad HFK Olomouc 4:0 a jihlavskou Vysočinou 3:2, zajistila postup do další fáze turnaje.

V úvodním základním kole se představilo 40 družstev SCM, včetně našich dorostenců. Do semifinále se probojuje nakonec jen 16 nejlepších (týmy FC Baník Ostrava, FC Zbrojovka Brno, SK Sigma Olomouc a 1. FC Slovácko byly nasazeny). Semifinálisté se dále rozdělí do čtyř skupin po čtyřech týmech, kdy vítězové postupují přímo do finálového turnaje. Valcíře tak čekají další velice zajímavé boje. Semifinálové skupiny se rozehrají ale až po skončení podzimní části (listopad) a hrát se bude až do začátku jarních odvet (tj. březen 2018).

×
Dnes v 16:00 | A-tým
FC Slovan Rosice
FK Frýdek-Místek