Áčko čeká v sobotu zápas se Znojmem

Zdlouhavá zimní pauza se zdá být u konce. V sobotu by měli Valcíři přivítat na svém stadionu v jarní premiéře tým ze Znojma.

Původně měla druholigová soutěž začít již o uplynulém víkendu. Špatné klimatické podmínky a především obrovské mrazy nakonec skoro všechny zápasy 17. kola odložily. Včetně toho našeho, který jsme měli odehrát v Třinci. Vlastně se tak odehrálo jen jedno utkání, a to v Praze na Žižkově, kdy Viktoria porazila Olympii Praha 1:0. 

V dalším kole bychom měli ve Stovkách přivítat jihomoravské Znojmo. Zda se utkání bude hrát, to ukáží nejbližší dny. Počasí na severu Moravy totiž ještě jarních teplot zdaleka nedosahuje.

Podzimní duel jsme ve Znojmě prohráli těsně 1:2, když nám domácí vstřelili rozhodující branku v 85. minutě.

Jak se hrálo na podzim?

1. SC Znojmo FK - MFK Frýdek-Místek 2:1 (1:1)
Branky:
33. Javůrek, 85. Svozil – 55. Švrček. Rozhodčí: Matějček – Melichar, Novák. ŽK: 41. Urbančok, 60. Růsek, 72. Teplý, 89. Lacko – 41. Pielorz, 81. Šumský, 87. Biolek. Diváci: 1215.
Znojmo: Veselý – Svozil, Cihlář, Helísek, Mešaninov – Machuča (84. Čereda), Lacko, Javůrek, Teplý, Urbančok (59. Růsek) – Šamánek (73. Hladík). Trenér: Jiří Balcárek.
Frýdek-Místek:
Buček – Švrček, Pielorz, Spasojević, Ondráček (86. Chvěja) – Šumský, Grussmann (46. Slaninka), Biolek, Willwéber – Varadi (66. Krčula), M. Kovařík. Trenér: Peter Venglarčík.

             TABULKA FNL po neúplném 17. kole

    

Přehled obdržených žlutých karet (podzim 2017)