Ligová sedmnáctka poprvé na jaře prohrála

This text will be replaced
Až v pátém jarním zápase našli ligoví mladší dorostenci svého přemožitele. O jejich porážce s královehradeckými Votroky rozhodl druhý poločas a dvě branky soupeře.

V utkání s Hradcem Králové jsme chtěli pokračovat v dobrých výkonech, což jsme splnili. Střetnutí mělo velmi kvalitní úroveň, na které se podílela obě družstva. Vytvořili jsme si spoustu brankových příležitostí, ale ani jednu jsme nedokázali proměnit, a to bylo dnes rozhodující. Ve hře jsme se soupeřem dokázali držet krok, ale Hradec dokázal své šance proměnit. A to my bohužel ne. V 75. minutě, kdy Hradec již vedl 1:0, jsme měli 100% šanci na srovnání. Bohužel zůstalo jen u té šance. Soupeř pak hned z protiútoku dal druhou branku a o výsledku zápasu bylo rozhodnuto. "Dnes jsme odehráli výborné utkání s výborným soupeřem, kluci plnili pokyny, makali, dřeli, ale prostě nás zradila koncovka. Remíza by byla asi zasloužená pro oba týmy. Poděkování všem hráčům za předvedený výkon," řekl po zápase domácí trenér Petr Němec.

MFK Frýdek-Místek U17 - FC Hradec Králové U17  0:2 (0:0)
Branky:
58. Králíček, 77. Kejř. Rozhodčí: Dudek - Vojkovský, Broskevič. ŽK: Bányácski (FM). Diváci: 50.
Frýdek-Místek:
J. Málek - Koval, Šostý, Banyácski, Pavela - Myška (57. Chýlek), Strouhal, Forch, Procházka (70. K. Merta) - Kováč (73. Vahalík), L. Maceček (61. D. Maceček). Trenéři: Petr Němec a Petr Schmidt.
Hradec Králové:
Bleha - Lihařík (50. Firbacher), Kiec, Poláček, Donát, Zbořil (50. Králíček), Vávro, Kejř, Šípek (61. Kosař), Vošlajer, Podsadlo. Trenér: Marek Kulič.