Proti Plzni nejsme bez šancí, věří Martin Kutáč

F r ý d e k-M í s t e k - Martin Kutáč vstřelil v utkání se Zbrojovkou Brno svůj první gól v sezóně. Radost mu ale kalil konečný výsledek, favorit utkání zvítězil jasně 7:2. Martina jsme se ptali na hodnocení utkání a společně si povídali i o nadcházejícím duelu s Plzní. Ten čeká naše starší dorostence v domácím prostředí již v úterý.

Martine, gratulace k první brance za U19 v dorostenecké lize. Jaké z ní ale převažovaly pocity vzhledem k nepříznivému výsledku?
Vzhledem k výsledku jsem z gólu neměl takovou radost jako, kdybychom bodovali. Ale jsem za něj samozřejmě rád, branku jsem dal jen v přípravě, konečně se mi to povedlo i v sezóně. Z gólu tak převažovaly kladné pocity, i když výsledek mě samozřejmě zklamal.

Zbrojovka Brno je lídrem dorostenecké tabulky a byla jasným favoritem. Jak moc těžký to byl zápas?
Zbrojovka byla suverénně lepší tým. Od začátku utkání jsme se soustředili na pozornou obranu. Třicet minut nám to vycházelo, ale bylo to čekání na gól. Dopředu jsme nic nepředvedli.

Kde se podle tebe utkání lámalo?
Dostali jsme tři slepené góly za sebou a bylo hotovo. Soupeř už nehrál na plný plyn.

V úterý hrajete doma proti dalšímu týmu z vrchu tabulky - Plzni. Berete duel prestižně i v tom ohledu, že je to Plzeň
Plzeň bereme jako jakéhokoliv jiného soupeře. Každý zápas je pro nás důležitý, musíme sbírat body. Plzeň je ale samozřejmě klub, který má jméno. Myslím si ale, že nejsme bez šancí, nějaký bod získat můžeme.

Co by na soupeře mohlo platit?
Abych řekl pravdu, musíme důsledně bránit, protože nemáme takový tým, abychom lepší celky z vrchu tabulky přehrávali. Musíme podat všichni stoprocentní výkon a přidat i nadstavbu.

18. kolo Celostátní ligy staršího dorostu
úterý
10.4. 2018
11:00 hod.
Online přenos
MFK Frýdek-Místek FC Viktoria Plzeň Stadion Stovky, Frýdek-Místek
×
Dnes v 15:30 | A-tým
FK Frýdek-Místek
MFK Karviná B