FK Baník Sokolov - FK Frýdek-Místek 2:0

Ze Sokolova se vracíme s prázdnou. Valcíři inkasovali nejen na začátku prvního poločasu, ale domácí udeřili rovněž i krátce po změně stran.
28.kolo (16.5.2018) | B. Němcové 1780
FK Baník Sokolov - FK Frýdek-Místek
2:0


Komentář

V dalekém Sokolově jsme nezačali vůbec dobře. Již v 5. minutě se dostal k odraženému míči domácí Glaser a skóre zápasu se poprvé měnilo. Sokolovský krajní záložník se dokázal trefit do naší sítě popáté v řadě!! Také druhý gól padl v samém úvodu druhého dějství, to brankáře Mihálka překonal z bezprostřední blízkosti hlavou Vávra. "Budu se opakovat, ale opět rozhodla hra našich krajních hráčů. Naše hra směrem dopředu nebyla vůbec dobrá. Řeknu to znovu, ale hráč Baníku Ostrava (myšleno Macej) musí něco během zápasu vymyslet, udělat. Pak tam jde mladý Šohaj a ten založí dvě akce," nebral si po utkání servítky frýdecko-místecký trenér Martin Pulpit. Ten následně vysvětlil, proč na lavčice náhradníků zůstali oba obránci Literák se Slaninkou. "Oba nejsou zdravotně fit, zkrátka jsme se rozhodli je pošetřit, jelikož jsme nejspíš do konce sezony přišli o Gáče, který je zraněný, takže bychom tu sestavu vzadu dávali těžko dohromady," osvětlil kouč Valcířů.

Před našimi hráči tak stojí jasný úkol. Cesta k záchraně vede pouze a jen přes nedělní vítězství nad Ústím. Jiná varianta už není. "Tady není nad čím polemizovat. Tohle utkání je stěžejní a my jej buď vyhrajeme, nebo nevyhrajeme. Jiná cesta nevede," uzavřel hodnocení středečního utkání Martin Pulpit. Ten v nedělním střetnutí, které od 13.15 hodin vysílá přímým přenosem stanice ČT Sport, nebude moci počítat s krajním obráncem Lipiny Michalem Švrčkem, který obdržel čtvrtou žlutou kartu.

FK Baník Sokolov - MFK Frýdek-Místek 2:0 (1:0)
Branky:
5. Glaser, 49. Vávra. Rozhodčí: Mikyska – Batík, Dohnálek. ŽK: Mejdr, Hlavatý, Přeučil – Švrček, Varadi. Diváci: 570.
Sokolov:
Belaň – Mejdr, Strada, Hlavatý (80. Čihák), Čermák – Kosak, Machek, Jak. Dvořák II., Glaser (76. Končal) – Vávra (87. Silný), Přeučil. Trenér: Pavel Horváth.

Frýdek-Místek: Mihálek – Švrček, Bala, Mravec, M. Fukala – Chvěja (57. Tandir), Dramé, Willwéber, Přichystal (75. Hruška) – Macej (70. Šohaj) - Varadi. Trenér: Martin Pulpit.

Romanovi, který cestoval až na druhý kout naší republiky, patří obrovské "díky"!!!

Fotogalerie z utkání ZDE


×
Dnes v 15:30 | A-tým
FK Frýdek-Místek
MFK Karviná B