V sobotu ráno na Stovkách proti Čeladné

F r ý d e k-M í s t e k - Po týdnu tu máme další zápasový test v přípravě na nadcházející sezónu MSFL. Tentokrát vyzveme tým z přeboru Beskyd Čeladnou. Poprvé se v přípravě představíme v domácím prostředí na Stovkách. Generálka a také ostrý start sezóny se již totiž nezadržitelně blíží. Výkop je naplánován na sobotních 10:00.

Beskyd Čeladná aktuálně působí v Přeboru Moravskoslezského kraje, což je pátá nejvyšší soutěž v České republice. Klub byl založen teprve v roce 2004 po sloučení FK Čeladná a 1.FC Vítkovická nemocnice BMA 1853. V sezóně 2015/16 ovládla Čeladná I.A. třídu a probojoval se právě do přeboru. V uplynulé sezóně skončil Beskyd pod vedením trenéra Samce na páté pozici.

Letní příprava pro Valcíře finišuje. Utkání s Čeladnou je předposlední přípravný zápas před startem MSFL. Lipině se zatím výsledkově příliš nedaří. V posledním utkání jsme podlehli diviznímu Havířovu 1:3 a trenér Jan Žižka z výkonu nebyl vůbec nadšený. „Bez pohybu a aktivní hry se fotbal nedá hrát na žádné úrovni. Pro mě to bylo naprosto odchozené a lajdácké utkání, což je špatné, hodnotil nepovedený duel lodivod Lipiny.

Přípravný zápas
sobota
21.7.2018
10:00 hod.
Facebook Twitter
MFK Frýdek-Místek SK Beskyd Čeladná Stovky, Frýdek-Místek


Radost mu však jistě udělal návrat zkušeného matadora Petra Literáka, který se v týdnu po skončeném volnu opět zapojil do tréninku. V pátek si celý tým zatrénoval na hlavním stadionu, kde piloval i standardky, které se nám v přípravě nedaří a užil si po propršeném týdnu konečně i slunného počasí.