Trenér Žižka hodnotí výhru nad Uničovem

F r ý d e k-M í s t e k - Třetí domácí zápas v MSFL, třetí výhra. Trenér Jan Žižka byl spokojený se třemi body, přesto v některých fázích utkáních musel zvýšit hlas. Mrzel ho především gól do šatny, jímž soupeř zdramatizoval utkání.

Trenére, nejtěžší domácí zápas z dosavadních tří v MSFL?
Srovnal bych to se zápasem s Kroměříží. Uničov byl také silný na míči, představil se tu výborný mančaft. Já mohu akorát klukům poděkovat, že to výsledkově zvládli, a že máme tři body do tabulky.

Nezaujatým divákům se musel první poločas hodně líbit, protože ofenzivních možností bylo oboustranně opravdu hodně...
Na kdyby se samozřejmě nehraje, ale kdyby první skončila výsledkem 4:4, nikdo by nemohl říct ani popel. Podržel nás gólman, dvě situace jsme po pěkných akcích proměnili. Akorát si necháme naší nedisciplinovaností a nekoncentrovaností dát gól do šatny. Vytvořili jsme fatální individuální chyby a inkasovali jsme. Zbytečně jsme zápas zdramatizovali.

Zahnala výhra v uvozovkách trochu nervozity po prohře v Rýmařově?
Chtěli jsme se dobře nachystat a ze dvou domácích zápasů naplno bodovat. Jeden už máme úspěšně za sebou. Zvládnout dva domácí zápasy v řadě je strašně těžké. Přiznám si, že jsem si přál alespoň čtyři body, snad se mi to nevyplní. (s úsměvem) Jsme v polovině a doufám, že zvládneme i druhé domácí utkání.

×
Dnes v 15:30 | A-tým
FK Frýdek-Místek
MFK Karviná B