Do Petřkovic ulovit tři body

F r ý d e k-M í s t e k - MSFL se o víkendu dostane za svoji první třetinu. Valcíři poprvé v této sezóně okusí dopolední termín. V sobotu v 10:15 se představí na hřišti osmých Petřkovic.

Pro nováčky je druhá sezóny mnohdy klíčová. Odra Petřkovice tu svoji druhou zvládla. Po šestém místě v sezóně 2016/17 sice přišel sešup, ale třetiligovou příslušnost ostravský klub zachránil a aktuálně zatím hájí střed tabulky. Po deseti utkáních má na svém kontě 14 bodů.

Petřkovice střídají dobré výsledky, s těmi horšími. V posledním utkání jen těsně prohrály v Rýmařově 1:2. V domácím prostředí však ještě předtím rozstřílely Vrchovinu 5:1! Byl to však výjimečný střelecký koncert, v počtu vstřelených vstřelených branek se jinak náš sobotní soupeř řadí spíše do průměru MSFL. Jiná je situace v defenzivě, Petřkovice inkasovaly 13 branek, což je o jednu méně než Lipina.

V kádru Petřkovic najdeme několik zajímavých jmen. Můžeme zmínit například mladého gólmana Františka Chmiela, který má prvoligové zkušenosti z Baníku Ostrava. Dalším z nich je Dominik Smékal, který byl považován za velký talent české kopané. V mládežnickém věku působil v Interu Milán. Kde však svůj potenciál nenaplnil a nyní působí "až" v třetiligových Petřkovicích.

       11. kolo Fortuna MSFL
        sobota        
12.10.2018
10:15 hod.
Facebook Twitter
Odra Petřkovice MFK Frýdek-Místek Petřkovice

Valcíři se drží i po 10. kole MSFL stále na předních příčkách tabulky. Po výhře nad Hodonínem se svěřenci trenéra Jana Žižky posunuli na třetí místo. Na první Líšeň ztrácí stále šest bodů. Kouč ale mimo bodů s výkonem proti Jihomoravanům příliš spokojen nebyl. „Mohu být maximálně spokojený pouze se třemi body. Výkon nebyl podle mých představ, asi budeme muset něco změnit,“ otazníkem tedy je, jestli nějaké v utkání s Petřkovicemi proběhnou.