FK Frýdek-Místek - FK Staříč 3:4

F r ý d e k-M í s t e k - V prvním utkání zimní přípravy se naše U17 střetla s A-týmem Staříče. Hosté nakonec zvítězili těsně 4:3. Trenér Karel Orel postrádal kvůli různým důvodům hned několik hráčů, a tak se v základní jedenáctce objevil i starší dorostenec Martin Míček.
(19.1.2019) | Stovky UT
FK Frýdek-Místek - FK Staříč
3:4


Komentář

Ohlasy trenérů

Karel Orel (trenér Frýdku-Místku): Utkání splnilo svůj účel, i když jsme hráli proti mužům. Kluci se toho vůbec nezalekli, hráli jsme aktivně směrem dopředu, vytvářeli jsme si brankové příležitosti. S tímto spokojenost. Bohužel jsme však hodně šancí nedokázali proměnit, ale to už je otázka dalších tréninků, kdy se do toho budeme postupně dostávat. Nasazení a kvalita z naší strany určitě byla. Trochu mě mrzí, že v určitých fázích hry jsme míč zbytečně tahali a nedávali jej rychleji od nohy. Tím docházelo ke ztrátám a soupeře jsme více rozběhali.



Martin Blahuta (trenér Staříče): Jsem rád, že se už zapojil do zápasu na podzim zraněný Kocich, ale trápí mě tak velká neúčast v zápase. Některé důvody neúčasti jsou až komické. Opět se v dobrém světle předvedli dorostenci Petroš a Vlček. V defenzívě jsme opět často chybovali, ovšem v ofenzívě jsme byli asi stoprocentní. Každá střela na branku byla gólová. Takže vítězství bylo šťastné, ale potěší, snad mě už potěší příště i výkon a hlavně větší účast hráčů.