Starší žáci absolvovali generálky na jaro proti Třinci

F r ý d e k-M í s t e k - Starší žáci zakončili zimní přípravu generálkou na jarní start MSŽL proti Třinci. U15 si připsala výhru, o které rozhodla suverénním výkonem v druhém dějství. U14 naopak musela skousnout prohru. Už ve středu čeká na oba naše týmy první jarní mistrovský zápas. Doma přivítáme Sigmu Olomouc.

U15: MFK Frýdek-Místek - FK Fotbal Třinec 5:2 (2:2)
Branky FM: 6. Kaňák (Králík), 21. Veselý, 48. Stareček (Maléř), 56. M. Mikulenka (Stareček), 62. M. Málek (Šponer).
Sestava FM: Dragon (36. Folta) - Šponer, Pešek, Ševčík, A. Kowalczyk (50. F. Kowalczyk) - Kaňák (60. Sušeň), Veselý, M. Mikulenka, Sušeň (36. Maléř) - Králík (50. M. Málek), M. Málek (36. Stareček). Trenéři: Lubomír Macíček a Miroslav Poledník.

Lubomír Macíček (trenér Frýdku-Místku): V utkání se proti nám postavil soupeř z nedalekého Třince. Zápas byl vyrovnaný, hlavně v prvním poločase nás kluci z Třince dvakrát vyučili a po našich individuálních chybách potrestali. I přesto se kluci snažili hrát fotbal a vyvářet si šance, byla jen škoda jejich neproměňování. Ve druhé půli se nám podařilo dostat hru pod kontrolu a vstřelit tři pěkné branky. Byl to poslední přípravný zápas před jarní sezonou a již ve středu proti Sigmě Olomouc se ukáže, jak jsme připraveni.


U14: MFK Frýdek-Místek - FK Fotbal Třinec 1:3 (0:1)
Branky FM: 51. Hlosta 1:2 (V. Míček)
Sestava FM: Dudek, Řeha - Jedlička, Křížek, Pikonský, Pastucha, Ježík, Hlosta, Kuboš, Kunčík, Šimíček, V. Míček, Rašovský, Žiga, Cudzik, Švrček, V. Kováč. Trenér: David Stachovec.

David Stachovec (trenér Frýdku-Místku): Po celé utkání jsme byli ve všem o krok zpátky, chyběla nám chuť hrát a bojovat. Poslední přípravné utkání před jarní částí, které nám začíná už tento týden, nám ukázalo, na co si dát pozor a na co se zaměřit. Samozřejmě tam byly individuální výkony, které bych chtěl vyzdvihnout. Celá zimní příprava měla vysoké tempo za vysoké účasti hráčů, odehráli jsme spousty kvalitních utkání a už ve středu nás čeká první mistrovské utkání, kdy nastoupíme proti vítězi podzimní části - Sigmě Olomouc.

×
Dnes v 15:30 | A-tým
FK Frýdek-Místek
MFK Karviná B