Pojďte si zasoutěžit o zajímavé ceny

S úvodním jarním domácím zápasem jsme pro naše fanoušky připravili několik zajímavostí. Pokud se zúčastníte aktivně našich soutěží, budete moci vyhrát zajímavé ceny.

SLOSOVATELNÉ VSTUPENKY

Každý, kdo si během jarní sezony zakoupí na domácí utkání vstupenku a následně ji vhodí do připravených boxů, které budou umístěny při vstupních branách, se zapojí do soutěže, která bude vyhodnocena po posledním domácím zápase s Vyškovem. S každou zakoupenou vstupenkou se vám samozřejmě zvyšuje šance na výhru, proto se určitě vyplatí domácí zápasy Lipiny nevynechat. Ochuzeni samozřejmě nebudou ani majitelé již zakoupených permanentek. Ti při vstupu na stadion obdrží náhradní vstupenku, kterou budou rovněž moci vhodit do připravených boxů.

A o co vlastně budeme hrát?

Hlavní cenou, kterou do této soutěže věnovala CK MLK-TOURS Mariana Klabníka, je zájezd pro 2 osoby do Chorvatska. Mezi další ceny patří tablety, večeře s hráči A týmu a další ceny.

SLOSOVATELNÉ BULLETINY

Každý divák, který si na domácí utkání Valcířů zakoupí před zápasem slosovatelný Bulletin, bude zařazen do hry o dárkové koše, nebo například i o dresy, ve kterých Valcíři hráli ve FNL. Dresy budou navíc podepsané hráči A týmu, takže pro pravého fandu Lipiny jistě velmi zajímavý suvenýr. Na své si ale přijdou také milovníci nakupování, jelikož mezi dalšími cenami budou poukázky do obchodního centra Frýda ve Frýdku.

PŘEKVAPENÍ PRO DĚTI, KTERÉ NA ZÁPAS S VELKÝM MEZIŘÍČÍM DORAZÍ V DOPROVODU RODINNÉHO PŘÍSLUŠNÍKA

Ano, nezapomínáme ani na naše nejmenší fanoušky, děti. Každý malý fanoušek (do 15ti let), který dorazí v sobotu 23. března na stadion ve Stovkách v doprovodu svých rodičů nebo prarodičů, obdrží od klubu MFK Frýdek-Místek drobný dárek. Na víkend hlásí hezky, proto s sebou určitě na fotbal vezměte svou ratolest.