Přehled utkání v týdnu od 8. do 14. dubna 2019

Přehled utkání všech týmů MFK Frýdek-Místek v týdnu od 8. do 14. dubna 2019.

MUŽI
SK Uničov - muži 0:2 (0:1)
- branky FM: Hykel, Hruška

DOROST
starší dorost U19 - SK Sigma Olomouc U18 1:3 (0:1)
- branka FM: Křenek
Sestava FM: J. Málek - D. Maceček (71. Bányácski), Šostý, L. Maceček, Křenek, Bača (71. Pavela), Dudek, Procházka, Forch, Packo, Koval (80. Strouhal). Trenéři: Roman Vojvodík a Radomír Dian.
Opět utkání, ve kterém jsme soupeři nabídli laciné góly, pokud neberu druhou branku, který byl trefená parádně. Ale místo toho, abychom dali na 2:2, tak jsme vzápětí dostali rozhodující gól na 1:3. Je to pořád dokola, nedůraz. Hra nevypadá špatně, ale nedůraz ve velkém vápně nás stojí body. To se týká i útočné fáze, chybí mi větší hlad po gólu ve velkém vápně. Na tréninku na tom pracujeme, ale stále se nám to nedaří přesunout do zápasu. Leží na nás nyní deka, chceme vyhrát každý zápas, ale bohužel se to nedaří. Na jarní výhru tak stále čekáme. Nemáme produktivitu, obrana nepracuje tak, jak chceme, dostáváme laciné branky. Ale nepodléháme panice, věříme, že se to zlomí a půjde to jako na podzim.
mladší dorost U17 - SK Sigma Olomouc U16 1:3 (0:2) - branka FM: Šeba
Sestava FM: Hatoň - Hammer, M. Merta, Rakovcij, Mokroš, Brojač (31. Klimeš), Šeba (70. Hodula), Kopčo, Zrůnek, Nytra, Cempírek. Trenéři: Karel Orel a Miroslav Onufer.
Bez absence pěti hráčů jsme chtěli být důstojným soupeřem lídrovi naší soutěže. Pomohli nám hráči U16 a nutno říci, že na hřišti byli vidět a hráli velmi dobře. S tak kvalitním soupeřem jako je Sigma, je třeba hrát s obrovským nasazením, obětavostí a hlavně maximální koncentrací od prvních vteřin utkání. Bohužel hned z prvního útoku soupeře, snad po patnácti vteřinách, jsme dostali první branku, hned za chvíli pak další. V tu chvíli to s námi vypadalo velmi špatně. Naštěstí jsme do poločasu tlak a některé šance Sigmy ustáli a dále neinkasovali. Ve 2. poločase jsme se herně trošku zvedli. Dokonce jsme po krásné akci z brejku snížili Šebou na 1:2 a nastřelili Filipem Klimešem břevno. V závěru ale Sigma po standardní situaci třetí brankou definitivně rozhodla o svém zcela zaslouženém vítězství.

starší dorost U18 - 1. HFK Olomouc 1:1 (1:1) - branka FM: P. Kováč
Sestava FM: Prokel - Kopčo (57. Nytra), Kudláček, Bányácski, M. Míček, Pětroš (76. Rimmel), Kováč, Psota, Strouhal, Pavela, Packo. Trenéři: Roman Vojvodík, Lukáš Čerňák a Petr Schmidt.
Utkání se nám vůbec nepovedlo, soupeř byl lepší, dostal se do vedení a mohl jej několikrát navýšit. Nám se nedařilo zhola nic, naštěstí jsme dokázali využít chyby hostů a ještě v první půli srovnat zásluhou Petra Kováče. Těší nás, že se po zranění dostává zase do zápasové rytmu. Bod je pro nás doslova vydřený a můžeme být za něj vzhledem k průběhu utkání rádi, hodně k němu také pomohl brankář Jirka Prokel, který nás opět několikrát podržel. 

mladší dorost U16 - 1. HFK Olomouc 4:1 (3:1) - branky FM: 10. Šeba (Kulhánek), 26. Hodula (Šeba), 32. Šeba (Plucnara), 71. Cempírek
Sestava FM:
Müller - Vyvial, Březina, Büchi, Račev - Plucnara, Hrabec (60. Cempírek), Klimeš, Kulhánek (50. Rimmel) - Hodula (50. Jurga), Šeba (60. Kavka). Trenéři: Kamil Raška a Milan Šponer.
Vzhledem k podzimnímu výsledku s holickým soupeřem, kdy jsme prohráli vysoko 1:6, jsme nastupovali do utkání s určitým respektem. Po úvodní vyrovnané čtvrthodiňě jsme však Olomouc začali přehrávat, i díky důrazu a nasazení, které nám zřejmě v předchozím střetnutí scházely. Po zisku míče se nám dařil rychlý přechod do útočné fáze, ze kterého pak pramenily brankové příležitosti, v nichž si většinou poradil, střelecky disponovaný, Sebastian Šeba. Ve druhé půli jsme bohužel trošku polevili a naše hra již postrádala větší fotbalovou kvalitu. V závěru se pak ještě gólově prosadil Kuba Cempírek.

ŽÁCI
FC Baník Ostrava - mladší žáci U13 7:0 (1:0, 3:0, 3:0)

Sestava FM: Maruchnič, Šimeček - Karas, Vrobel, Táborský, J. Míček, Foldyna, Michalík, Nalewajka, Tománek, Roman, Stryja, Teichmann. Trenéři: Petr Vokoun, Robert Schedling a Ján Balko.
První třetina nebyla z naší strany špatně odehraná. Chybělo nám však lepší zakončení. V tomhle nás domácí naopak dokázali trestat. Baník byl fotbalovější a vyhrál naprosto zaslouženě. Kluci však zápas odmakali, i přes porážku zaslouží pochvalu.
FC Baník Ostrava - mladší žáci U12 7:1 (0:0, 2:0, 5:1) - branka FM: 62. Moravec
Sestava FM: Strmiska - T. Rek, Gongol, Haslhofer, Moravec, Nešetřil, Volný, Hlavatík, Molitor, Bojda, Tvarůžka, J. Žáček, Majer, Meca, Prepsl. Trenéři: Martin Rojíček a František Hlavatík.
Utkání na Baníku bylo jedno z nejtěžších, které jsme odehráli. Soupeř byl velice silný na míči a my jsme dlouhou dobu výborně bránili. Kluky musíme pochválit jak k zápasu přistoupili a na hřišti nechali všechno.

FC Vysočina Jihlava - starší žáci U15 2:10 (2:2)branky FM: M. Mikulenka 2, Stareček 2, Kocián 2, Bartek 2, Veselý, Kaňák
Sestava FM: Dragon (64. Řeha) - Vykopal, Ševčík (52. Šponer), Maléř, Veselý, Kaňák (56. Sušeň), Kocián, M. Málek (47. Bartek), M. Mikulenka, Stareček (61. F. Kowalczyk). Trenéři: Lubomír Macíček a Miroslav Poledník.

FC Vysočina Jihlava - starší žáci U14 4:6 (1:4)branky: 1. Hlosta 0:1 (Kováč), 14. 1:1, 17. M. Málek 1:2, 27. Kováč 1:3 (M. Málek), 32. M. Málek 1:4 (Kuboš), 40. Kováč 1:5 (Hlosta), 58. 2:5, 67. 3:5, 68. 4:5, 69. Švrček 4:6 (Cudzik)
Sestava FM: 
P. Dudek (36. Řeha) - Kunčík (56. Ježík), Cudzik, V. Míček, Žiga - Jedlička, Hlosta, Kuboš (50. Pikonský), Švrček - M. Málek (36. Michalík), Kováč (46. Pastucha). Trenér: Radek Šmíd.
Dnes nás musí mrzet konec utkání, kde jsme sami domácím dovolili zápas zdramatizovat.

PŘÍPRAVKA
FK Fotbal Třinec - ročník 2010
(čtvrtek 11. 4. - 17.00 h, hř. Třinec) PU
ročník 2010 - Sokol Hukvaldy (čtvrtek 11. 4. - 17.00 h, hř. Lískovec) PU
FK Fotbal Třinec - ročník 2011 (čtvrtek 11. 4. - 17.00 h, hř. Třinec) PU
ročník 2008 - okres (sobota 13. 4. - 14.00 h, hala Smilovice)

×
Dnes v 15:30 | A-tým
FK Frýdek-Místek
MFK Karviná B