Varadi: Musíme poděkovat Kofimu v bráně

Svou čtrnáctou trefou v sezoně zařídil Adam Varadi výhru Valcířů na hřišti Uherského Brodu (1:0).

Adame, v posledních zápasech nám ty začátky patřily spíš nám. V Brodu to bylo ale naopak. Zaskočili vás domácí svou hrou?

Abych se přiznal, tak trochu i zaskočili. Podle mě jsme si s tím ale nakonec poradili. Možná svou roli sehrála ta nepříjemná cesta sem, naštěstí jsme neinkasovali a tlak domácích si pohlídali. 

Vyhrálo se, ale jak těžké to bylo vůbec utkání?

Musím říct, že hodně těžké. Domácí měli hodně nebezpečných situací, se kterými si naštěstí obrana v čele s brankářem Kofroněm dokázala poradit. 

Podařilo se nám udržet další nulu vzadu. Ta série snad nemá konce?

Tak před tímhle musím smeknout klobouk. Myslím si, že takovou sérii bez obdržené branky jsme ve své fotbalové kariéře snad ještě nezažil. Každopádně tady musíme poděkovat Kofimu (brankář Kofroň).

Výhrou jsme se dostali už na čtvrté místo v tabulce a z náskoku našich soupeřů jsme opět něco málo ukrojili. S tím určitě panuje spokojenost?

Samozřejmě, že panuje. Ale jasně jsme si v kabině řekli, že půjdeme zápas od zápasu. Zatím se mužstvu daří, musíme však v tom dále pokračovat a věřit, že se o ten postup budeme rvát až do posledního kola.

Už v pátek hostíme ve Stovkách poslední celek tabulky z Valašského Meziříčí. Tady půjde hlavně soupeře nepodcenit a plně se soustředit na zápas. Souhlasíte?

Přesně tak, každý od nás očekává jasné vítězství. My jsme si vědomi, že pokud chceme hrát o příčky nejvyšší, tak tento zápas prostě musíme vyhrát. Respektuji našeho soupeře, ale jak říkám, takové zápasy musíme zvládat.

×
Dnes v 15:30 | A-tým
FK Frýdek-Místek
MFK Karviná B