Sportovním ředitelem A mužů byl jmenován Daniel Černaj

Ve čtvrtek 25. dubna 2019 proběhla dlouho očekávaná schůze čelních představitelů klubů MFK Frýdek-Místek, a.s., a MFK Frýdek-Místek, z.s., které se zúčastnili rovněž i zástupci statutárního města Frýdek-Místek.

Cílem této schůzky bylo najít společnou řeč (více se následně fanoušci dozví z připravovaného rozhovoru s novým sportovním ředitelem MFK Frýdek-Místek, a.s., Danielem Černajem). Ten byl jménem zástupce a.s. Mariánem Krištofem pověřen chodem třetiligového A týmu mužů. Pan Černaj doposud působil u třetiligové Viktorie Otrokovice, kde musel čekat na uplynutí výpovědní lhůty.
„Asi naším společným přáním je, aby oba frýdecko-místecké kluby našly společnou řeč, která by vedla ke vzájemné dohodě," řekl nový sportovní ředitel MFK FM, a.s.
Fanoušci, kteří v minulých dnech honosně diskutovali nad případnou změnou názvu klubu a změnou sídla a.s., mohou být v klidu. „Sídlo a tedy i název MFK Frýdek-Místek, a.s., zůstane stejný. Více pak fanouškům sdělím v rozhovoru, který se připravuje,“ dodal Daniel Černaj.

×
Dnes v 16:00 | A-tým
FC Slovan Rosice
FK Frýdek-Místek