Stovky v sobotu ožijí jedinečnou akcí!

F r ý d e k-M í s t e k - Je to tady! Historicky první zápas Youtuberů - Youmatch se v sobotu 1. června uskuteční v našem krásném areálu na Stovkách! Spousta zábav nejen pro děti, ale i pro dospělé. Koncerty, dětská zóna, soutěže a především utkání Youtuberů ČR - Slovensko!

Stadion Stovky se stane na den dětí, 1. června, centrem zábavy, hudby a především fotbalu. První oficiální Mistrovství českých a slovenských Youtuberů aneb  Youmatch.cz - "Dokážeme se bavit jinak, než jen u počítače" bude mít bohatý doprovodný program. Spolu se zábavou je smyslem akce podpořit zájem dětí a mládeže o fotbal, vše prostřednictvím známých osobností, hlavně ze světa sociálních sítí a dále hudebních celebrit a osobností z kopané. Na české straně najdeme například brankářku České fotbalové reprezentace a populární Youtuberku Báru Votíkovou. Svůj koncert bude mít v rámci programu kapela Robin Mood a Sebastian. V doprovodném programu si na své přijdou na své teenegeři, ale i dospělí. Hry na Xboxu, soutěže o ceny, přehlídka aut včetě drift speciálu. Pro děti od 3 let je také připravena Dětská zóna (lukostřelba, závody na koloběžkách, 3 velké skákací hrady, dětský fotbálek, malování na obličej a spoustu dalšího).


ČESKÝ TÝM: Bára VotíkováPimpsFayneŇákej McCitronCaabikMenTPedroHouseVláďaPráža, Pemik

SLOVENSKÝ TÝM: SelassieEvženZrebný a FrlajsDuklockAsimisterNaked BananasPPPeterExpl0ited


PROGRAM AKCE

10:00 - Zahájení

11:00 - 11:45 - Představení YouTuberů a soutěže

12:00 - 13:00 - Koncert Sebastian

13:30 - 14:30 - Koncert Robin Mood

14:45 - 15:00 - Rozhovory s YouTubery, soutěže a show

16:00 - 16:45 - První poločas YouTuberského mistrovství

16:45 - 17:15 - Parkour, penalty pro fanoušky YouTubera

17:15 - 18:00 - Druhý poločas YouTuberského mistrovství

18:00 - 18:45 - Pozdrav s diváky, focení

19:00 - Ukoneční akce


VSTUPENKY

Vstupenky lze zakoupit elektronicky na  Youmatch.cz a nebo také přimo na sekretariátu klubu MFK Frýdek-Místek, z.s. a ve Sportbaru Stovky.


Generálním partnerem akce je FAČR, titulárním MOBIL.CZ a mediálním TV ÓČKO. Podporovatlelem je MFK Frýdek-Místek z.s.