Parádní atmosféra, skvělá zábava! Stovky ovládl Youmatch

F r ý d e k-M í s t e k - Historicky první fotbalové utkání Youtuberů nazváné MOBIL.CZ Youmatch se mimořádně povedlo. Čest pořádat premiérový ročník měly naše Stovky. Ve skvělé atmosféře se lidě bavili po celý den, ať už díky doprovodným akcím, tak kvůli samotnému utkání, ve kterém zvítězil Slovenský tým.

Jak velkým fenoménem Youtubeři v současnosti jsou, se v sobotu 1. června naplno ukázalo ve Stovkách. Doslova davy, nejen mladších návštěvníků, se přišly podívat na historicky první utkání Youtuberů mezi Českou republikou a Slovenskem. Už od rána byl v areálu připraven bohatý doprovodný program, jehož zlatým hřebem byly koncerty kapel Sebastian a Robin Mood. Hlavním bodem byl ale samozřejmě fotbalový zápas, který byl orámován parádní atmosférou. Na pokutové kopy nakonec zvítězil slovenský tým. Předešvím šlo ale o to, přitáhnout děti ke sportu a celou akci si užít. A to se povedlo!

Na akci byl přítomen Generální sekretář FAČR Jan Pauly, který také provedl slavnostní výkop a společně se všemi si Youmatch velmi užíval. MFK Frýdek-Místek z.s. je hrdý na to, že byl podporovatelem této skvělé akce. Ostatně Valcíři z přípravek byli jako doprovod oběma týmům. Jak výpomoc se ve slovenské bráně například blýskl brankář U17 Jakub Rusek.

×
Dnes v 16:00 | A-tým
FC Slovan Rosice
FK Frýdek-Místek