ČSK Uherský Brod - FK Frýdek-Místek 4:4

Lipina se v posledním utkání letošní sezóny představila v Uherském Brodu. Vstup do utkání byl bleskový, protože ani ne po minutě hry otevřel skóre Hykel, pochvíli následoval také Rubý. Nakonec šly Válcovny do poločasové přestávky za stavu 3:2. Ve druhé půli soupeř otočil vývoj utkání, ale remízu vystřelil svým prvním gólem v mistrovském utkání Tomáš Kohut. Frýdeckomístečtí remizovali 4:4 a umístili se na konečném 9. místě.
32.kolo (15.6.2024) | Orelský st.
ČSK Uherský Brod - FK Frýdek-Místek
4:4


Komentář

Frýdek-Místek si v gólově velice divokém zápase vypracoval již během úvodních devíti minut dvoubrankové vedení, aby nakonec čtvrthodiny před koncem srovnával na konečných 4:4. Branky Slezanů postupně stříleli Hykel, Rubý, Neumann a Kohut.

Svěřenci trenéra Martina Šrámka zakončili letošní třetiligový ročník na 9. místě tabulky se ziskem 47 bodů a ztrátou 32 bodů na suverénní rezervu ostravského Baníku. Poslední tři zápasy Válcovny výsledkově nezvládli, zapsali v nich pouhé dva body. (zdroj: fm.denik.cz)

Ohlasy trenérů


Martin Šrámek (FK Frýdek-Místek): „Divoký zápas na závěr sezóny s osmi góly musel diváky bavit. V závěru utkání už na hřišti hráli naši čtyři dorostenci, což je obrovský příslib do budoucna. Kluků je mi trochu líto, protože mají jen týden volno a poté začínají přípravu na novou sezónu. Děkujeme všem fanouškům a lidem z klubu za podporu. Těšíme se na příští sezónu.“