FK Frýdek-Místek - FK Teplice 3:12

29.kolo (11.5.2018) | Stovky
FK Frýdek-Místek - FK Teplice
3:12


Komentář

Ukončit nepříjemnou sérii bez bodu se nepodařilo starším dorostencům v domácím utkání s Teplicemi. V omlazené sestavě jsme nakonec soupeři podlehli vysokým rozdílem. Úvod utkání přitom vypadal nadějně. Byť jsme sice od 10. minuty prohrávali po brance Marka Vobeckého, povedlo se nám o osm minut později srovnat zásluhou Petra Kováče. Nicméně vyrovnaný stav dlouho nevydržel. Hosté vsítili v rozmezí tří minut dvě branky, přičemž pokutový kop a gól na 1:3 nás hodně opařil.

Zápas se však lámal až na konci poločasu. To totiž Teplice v rychlém sledu vsítily tři branky, přičemž Vojtěch Šilhan zkompletoval hattrick. Když pak stejný počet gólů soupeř nastřílel i na začátku druhého dějství, byl z toho hodně nelichotivý výsledek, který ještě dokázaly Teplice navýšit. Skóre již pak pouze korigoval Petr Kováč, který ke své trefě z úvodního dějství přidal ještě dva přesné zásahy a připsal si hattrick.

MFK Frýdek-Místek U19 - FK Teplice U19 3:12 (1:6)
Branky: 18., 65. a 90. Kováč - 23., 33. a 51. Radosta, 26. (pen.), 35. a 37. Šilhan, 10. Vobecký, 55. Komunda, 56. a 62. Vyleta, 59. Schettl, 81. Richtár (pen.). Rozhodčí: J. Paták – Galásek, Duda. Diváci: 50.
Frýdek-Místek: Zouhar - Dudek, Bača (71. M. Hammer), Banyácski, Botur - Kutáč, Blahuta (46. Holec), Hladík (82. Želazko), Buchlovský - P. Kováč, Šohaj. Trenéři: Karel Orel a Miroslav Onufer.

Teplice: Němeček – Vyleta, Moncevičs, Knapík, Kováč, Vobecký (46. Ondrášek), Kokeš (53. Schettl), Vepřovský, Radosta (57. Richtár), Kormunda, Šilhan. Trenéři: Lukáš Přerost a Lukáš Fousek.

Ohlasy trenérů

Karel Orel (trenér Frýdku-Místku): Na úvodní branku Teplic jsme ještě dokázali zareagovat vyrovnáním po pěkné akci, kdy Hladík nádherně kolmicí mezi obránce našel nabíhajícího Kováče, který s přehledem vsítil branku. Ovšem co se následně začalo na hřišti dít, je pro mě už ve třetím zápase za sebou absolutně nepochopitelné! Musíme zjistit z jakých příčin a důvodů jsou hráči schopni během krátkého časového úseku hry odevzdat zápas (Slavia 20 minut/5 branek, Pardubice 13 min/5 branek a Teplice 13 min/5 branek). Tohle není o žádné taktice, tohle není o žádném koučinku, tohle je o hlavách hráčů. Přitom jim neustále vtloukáme do hlavy, že nehrají pod žádným psychickým tlakem nutnosti v každém zápase bodovat, ať předvedou vždy co nejlepší výkon, ať hrají za sebe, za svoje jméno, za svou čest.......



×
Dnes v 15:30 | A-tým
FK Frýdek-Místek
MFK Karviná B