FK Frýdek-Místek - FK Teplice 0:5

29.kolo (11.5.2018) | Stovky
FK Frýdek-Místek - FK Teplice
0:5


Komentář

Utkání začalo zostra. Už v páté minutě totiž orazítkoval levou tyč frýdecké branky Fabián. To však byl na dlouhé okamžiky jediný vzruch na hřišti. Až ve 23. minutě zdánlivý klid rozčísl další dalekonosný pokus. Jakub Hora to zkusil ve 23. minutě velice chytře a jeho lob slavil úspěch. Teplice byly i po vedoucí brance nadále aktivnější, nicméně do přestávky už se skóre nezměnilo.

Pro Valcíře byl těsný výsledek stále nadějí na zisk alespoň bodu, ovšem 51. a 52. minuta znamenaly této snaze rázný konec. Nejprve se prosadil Daniel Fabián, krátce po něm pak zvýšil na 3:0 Jakub Emmer. Hosté byli stále při chuti a zálibu ve střelách ze střední a větší vzdálenosti v tomto duelu potvrdil Rollinger. Jeho pokus však Rusek zkrotil. Bohužel se však Tepličtí dočkali ještě dalších dvou branek. V 70. minutě navíc hostující Navrátil před prázdnou bránou trefil tyč.

MFK Frýdek-Místek U17 - FK Teplice U17 0:5 (0:1)
Branky: 23. a 68. Hora, 51. Fabián, 52. Emmer, 59. Krajíček. Rozhodčí: Galásek – J. Paták, Duda. Diváci: 30.
Frýdek-Místek: Rusek- Koval, Šostý, L. Maceček, Pavela - J. Mikulenka (70. Alex Akritidis), Strouhal (58. Myška), Forch, Procházka - Andreas Akritidis (41. K. Merta), Šigut. Trenéři: Petr Němec, Radomír Hlaváč a Petr Schmidt.
Teplice: Dombrovskij – Mikšovský, Hora, Novák, Rollinger, Fabián (58. Navrátil), Emmer, Krajíček, Kolárik, Kozák (62. Stružinský), Krogner (51. Džuban). Trenéři: Petr Fousek a Martin Novák.

Ohlasy trenérů

Petr Němec (trenér Frýdku-Místku): Dnešní utkání patří do kategorie nepovedených, chybělo nám snad úplně všechno, co se fotbalových věcí týče. Soupeř zase naopak, na co sáhl. to se mu dařilo a navíc více chtěl. A to bylo dnes rozhodující. Rychle na toto utkání zapomenout a myšlenky upínat dopředu.



×
Dnes v 15:30 | A-tým
FK Frýdek-Místek
MFK Karviná B