TJ Dobratice - FK Frýdek-Místek 1:3

(28.7.2018) | Dobratice
TJ Dobratice - FK Frýdek-Místek
1:3


Komentář

Už v úvodu utkání měli dobré šance Křenek s Davidem Macečkem, ale nebylo jim v zakončení přáno. První dějství nabylo na šance příliš bohaté. Přesto se musel vyznamenat i brankáře Málek, ten náš tým dvakrát skvěle podržel a i proto byl po prvním poločase stav bezbrankový.

V dějství druhém už začaly padat i branky, ta vedoucí padla velice kuriózně. Po odrazu přeloboval míč domácího brankáře a byl z toho kuriózní vlastenec a naše vedení. Druhou pojistku jsme přidali v 58. minutě. Skvěle zahraný roh našel hlavu Jakuba Dudka a ten míč usměrnil přesně k tyči. Soupeř se však nezvdal a o pět minut později se trefil parádně Hlaváč, na střelu do šibenici jinak skvělý Málek nemohl stačit.

Hra se přelévala z jedné strany na druhou a několikrát jsme mohli rozhodnout. Pojistka však přišla až v samém závěru a opět v tom měl prsty Kuba Dudek, který zaznamenal druhý gól v utkání a uzavřel konečné skóre.

Ohlasy trenérů

Roman Vojvodík (šéftrenér mládeže): Oba dva dny jsme nechtěli střídat (páteční zápas U19 pozn. red.), chtěli jsme, ať si kluci vyzkouší devadesáti minutovou zátěž. Bylo to hodně těžké, ale zjišťujeme, že v těch situacích, kdy už nemůžou, dostáváme nejvíce gólů a děláme největší chyby. Tyto dva dny měly za účel jít z těžkého tréninku do těžkého zápasu.

Dobratice byly dobrým soupeřem, je škoda, že jsme je nechali trochu čichnout, měli jsme řadu šancí, mohlo to být klidnější. Takhle to bylo pořád nahoru, dolů. Na velmi horké počasí se hrálo ve výborném tempu. Kluci si hrábli a byli vyšťavení, jak citrón.