SK HS Kroměříž B - FK Frýdek-Místek 0:1

3.kolo (19.8.2018) | Kroměříž
SK HS Kroměříž B - FK Frýdek-Místek
0:1


Komentář

Valcíři přijeli do Kroměříže s velmi omlazenou sestavou. Od začátku utkání nastoupila například opora U17 Jan Marciňa. Ten měl také první naší šancí, po přihrávce pod sebe šlo však jeho zakončení těsně nad bránu. Ještě před tím nás však musel zákrokem podržet brankář Majer. Hrálo se na těžkém terénu, i přesto jsme si někdy riskantnější rozehrávkou komplikovali život. Vždy to naštěstí dobře skončilo.

Stejně jako v případě U19 jsme si pomohli standardní situací a opět u toho byl Marek Bányácski. Ve 30. minutě se postavil k přímému kopu a nedal Mihokovi žádnou šanci. Kroměříž vrhla v druhé půli všechny síly na srovnání, ovšem defenziva Valcířů se někdy i trochu se štěstím povedla ubránit. Svůj podíl na to měli i gólmani, nejprve Majer a poté také střídající Müller.

Ohlasy trenérů


Roman Vojvodík (Frýdek-Místek): Kluci čelili ještě úmornějšímu horku, než tomu bylo v sobotu. Hrálo se navíc na těžkém terénu. I tentokrát nám pomohla standardní situace. Ve druhé půli jsme pak dokázali odolat v jistých chvílích tlaku soupeře. Za odpracovaný zápas zaslouží omlazená sestava velkou pochvalu.


Fotogalerie

×
Dnes v 15:30 | A-tým
FK Frýdek-Místek
MFK Karviná B