FK Frýdek-Místek - FK Šumperk 2:2

2.kolo (19.9.2018) | Chlebovice
FK Frýdek-Místek - FK Šumperk
2:2


Komentář

S vidinou zlomit nepříznivou sérii bez výhry vstupovali do utkání Valcíři proti Šumperku. V zápase hraném v Chlebovicích, jsme byli favoritem, ovšem tuto roli jsme nezvládli, o čemž také v pozápasovém hodnocení mluvil trenér Vojvodík. V první půli jsme měli velké množství šancí a stav 1:0 po brance Martina Míčka byl pro soupeře ještě poměrně milosrdný. Druhé dějství ovšem nabídlo úplně jiný obrázek.

Do dvoubrankového vedení nás sice poslal z bezprostřední blízkosti v 54. minutě Giacomo Corriero, avšak vedení jsme lehkomyslně ztratili. Šumperk se nevzdal a odměnou mu bylo srovnání. V 62. minutě se trochu krkolomně prosadil Lucas Hegner. Stejný hráč pak zařídil pět minut před koncem i vyrovnání po zaváhání naší obrany. Před brankářem Málkem měl spoustu času a zachoval se chladnokrevně. V závěru jsme měli ještě možnost opět vrátit vedení na svoji stranu, Banyácského přímý kop však proletěl těsně nad bránou. Hosté tak mohli "slavit" zisk bodu, v kabině Valcířů byla oproti tomu pořádná bouřka.

Ohlasy trenérů

Roman Vojvodík (Frýdek-Místek): Zápas, který jsme měli zvládnout, ale bohužel se tak nestalo. Hráči nastoupili bez absolutní pokory k soupeři, bez toho se fotbal hrát nedá. Jsem z toho zklamaný a naštvaný. Za tento přístup jsme si vyhrát nezasloužili.



Fotogalerie